👑 Queen kuldet blev født den 15. juni 2020 👑

Vores skønne lille Polly pige og vores blide og kælne Noah dreng blev forældre til 8 skønne hvalpe 💞 4 piger og 4 drenge blev det til 💞

Alle hvalpe fra Queen kuldet er afsatte 🤗

Både Polly og Noah er Patella fri 0/0 og er øjenlyste uden bemærkninger 😍

Vi har allerede nu oprettet venteliste til vores forventede kuld i 2021 Og 2022.

Hvis du vil skrives op på venteliste til en lille ven i 2021/2022 eller høre mere om os, så kontakt Kolla på; tlf. 305233236 eller på mail kollaslillekennel@gmail.com

Om os 😊

Kollas Lille Kennel er et lille stueopdræt i Grenaa, på Djursland. Familien består af Kolla, Jon og vores hunde. Vores 5 børn er alle flyttet hjemmefra og startet med sit voksneliv. Vi er oprigtigt fra Island, men har boet i Danmark siden 2003.

Vi har tre tæver som hedder Missy, Polly og Alba. Missy er født den 10. december 2014. Polly er født den 17. November 2016. Alba er Missy´s datter og født den 25. marts 2018. Så har vi vores eneste dreng i flokken, Noah født den 6. Juni 2015.

Kira og Steffi sem er vores første tæver er søstre fra det samme kuld og er fødte den 19. juli 2011. De er begge to gået på pension hos de dejligeste familier.

Jeg Kolla, kom til en arbejdsulykke i 2005 og har ikke været på arbejdsmarkeden siden. På et af mine besøgg til Island, mødte jeg, hos en god veninde, en lille Bichon Frisé tæve....Og jeg var solgt! Så da jeg kom hjem igen og havde vendt ideen med min mand og børn, startede jeg med at søge. Jeg fandt en god lille kennel med stueopdræt og vi/jeg valgte Steffi, men altid når vi kom på hvalpe besøg kom Kira til os, så hun valgte os. Så det endte med at de kom heldigvis begge to hjem med os.Da vi havde haft dem i knap 2 år, begyndte jeg at interressere mig for at få hvalpe og begyndte at undersøge hvordan jeg skulle gøre, for at få det bedste til mine hunde og kommende hvalpe. Da Prinsesserne var knap 3 år, var jeg klar. Så når vi fik vores første kuld "Prinserne" viste jeg bare at det var mig og har brændt for det siden. At opleve fødslen, en bekræftelsen for livet, er sådan en stor oplevelse! At have de små poter løbende om huset og se dem udvikle sig, hver på sin måde er meget givende og spændende!

I februar 2015 sad jeg ved computeren og kiggede på billeder hos andre opdrættere ude i den store verden. Jeg så billede af Missy og hendes søskende og var solgt med det samme, jeg viste bare at vi to hørte sammen. Jeg kontaktede opdrætteren og når Missy var 15 uger kom hun hjem til os.

I efteråret 2014 begyndte jeg "Kolla" at drømme om min egen hanhund. Igen gik jeg i gang på nettet og skrev med forskellige opdrættere verden over. Jeg ledte efter min lille Noah men var ikke sikker hvor han skulle komme fra. I december 2014 blev det hvisket i mit øre at en lille Champion tæve i Sverige skulle parres med en rigtig flot hanhund fra Finland som også er Multi Champion. Jeg blev skrevet op til en han fra det kommende kuld og den 6. juni fik jeg den besked at min Noah var født, som den eneste dreng i et kuld på 5. I starten af august rejste jeg så over til Sverige og hentede min lille Noah.

I efteråret 2016 syntes vi at det var tid og overskud til en lille ny i vores flok. Polly blev født den 17. november 2016 og vi hentede hende hjem i marts 2017 fra Kennel Kamians i Serbien. En sprutlende glad lille pige.

Den nyeste skud på stammen er vores lille Alba, født den 25. Marts 2018. Alba er vores eget opdræt, Missy´s datter, som vi er meget stolte af. Hun ligner sin mor meget af sind, altid glad og gør alle dage bedre.

Vi lægger stor vægt på at alle vores hunde/hvalpe får en masse af omsorg og kærlighed. Alle hvalpe fra vores stueopdræt er med DKK stambog og er opdrættet efter Klubben For Små Selskabshunde, DKK´s og  FCI etiske avlsanbefalinger. Jeg er medlem i KSS, DKK og FCI.

Jeg Kolla, har gennemgået DKK´s opdrætter uddannelsen. Missy, Polly og Noah er alle sammen øjenlyste fri for nogen form for øjensygdomme.Missy, Noah, Polly og Alba har Patella Luxation 0/0. Patella Luxation er knæleds undersøgelse som fortæller os om det er noget galt med deres knæer. Det bedste er 0/0 og det næstbedste er 0/1, så alle mine piger må godt få nogle søde babyer uden at jeg/vi behøver at bekymre os om at de små babyer har arvet dårlige knæer. Jeg råder folk altid kigge efter om at begge forældre dyr har været undersøgt for PL og øjenlyste. Du finder os også på FB under Kollas Lille Kennel :)

Polly på udstilling i Bulgarien :)

Mollie musen, Missy´s datter 💞

Lille Prinsesse Dagrun sammen med lille Prins Gustav <3

Alba Iulia ungarsk Champion 🏆🤩

Noah <3

Noah blev International Champion i Bulgarien 2018 🏆🥰

Alba Iulia

Missy klar til udstilling <3

Missy blev 3 dobbel Champion i Bremen august 2017 <3

Polly 3 måneder gammel <3

Noah 8 uger <3

Vores datter Kara-Mist sammen med Kira :)

Kira og Steffi :)

Missy <3