Inden du/I bestemmer jer for en hvalp, fra os, er i meget velkommen til at komme på et helt uformelt besøg. I kan komme og se vores smukke hunde og få en rigtig Bichon snak :)

For besøg mail kollaslillekennel@gmail.com eller ring 30533236

Når vi har hvalpe;

Hvalpene kan besøges, når de er fyldt min. 3 uger, da vi har valgt at lade deres hundemor få ro og fred til sin modergerning. Vi er rigtig interesserede i at du får en velafbalanceret hvalp, som har fået alle de rigtig stimuli.

Der vil være faste besøgsdage for hvalpekøbere, der har indbetalt depositum. Man kan besøge hvalpen når den er 4 og 6 uger, besøgsdagene ligger i weekenden og du får besked på hvilken dag og hvad kl. det bliver. Besøgestiden var i ca 2 time. Jeg sender selvfølgelig en mail, så i kender datoerne. Og afhente den når hvalpen er tidligst 8 uger. 

Besøget foregår helt uformelt, hvor man er sammen med alle hvalpe/hunde i huset. Vi har selvfølgelig altid kaffe/te på kanden og saft til børnene.

Hvis man ønsker at komme på besøg, så mail eller ring venligst forinden.

En hvalp på 8 uger sælges som familiehund. En hund fra vores opdræt købes ikke med videresalg for øje.

Vi har en endelig aftale, når kontrakten er underskrevet af begge parter. Hvis der afgives urigtige eller mangelfulde oplysninger, kan det betyde at vi må afbryde samarbejdet.

Med venlig hilsen

Kollas Bichon Frisé

8500 Grenaa, Djursland

Seneste kommentarer

07.04 | 08:53

Hej Lisbeth,
Vil du være sød og sende mig en mail på kollaslillekennel@gmail.com.
Kh
Kolla

07.04 | 08:21

Hej Kolla.
Vi vil så gerne købe en lille ny Bichon af jer❤❤❤
Vi mistede vores elskede Amanda Bichon i december 2019, og savner så meget et 4-benet familiemedlem og er nu klar til at få en lille ny hva

11.03 | 08:44

Hej Cecilia, send mig en mail på kollaslillekennel@gmail.com skriv gerne lidt om jer selv, så svarer jeg dig på mail. Kh Kolla

10.03 | 23:30

Hej. Vi har lige mistet vores skønne kærlige Bichon frise og ønsker os vældigt et nyt lille familiemedlem. Er det muligt at blive skrevet på venteliste til en hvalp?

Del siden