Om Bichon Frisé

Om Bichon Frisé

Bichon Frisé’en kom til Danmark i 1978 og er i dag en dejlig selskabs hund.

Bichon frisé’en er en glad, venlig, vagtsom og livlig hund og er skøn og hengiven, som elsker at være en del af hele familien . Den kan fint være i en lejlighed, som et hvert andet sted. Mine Bichon’er er meget selskabelige. Vores hvalpe har fået meget forskellige familier, en er på en besøgsbondegård, andre i lejligheder, rækkehuse, villaer, familier med og uden børn. Ja, de bor i alle former for familier og med vidt forskellige boliger. Vi har selv, hundene med på camping, uden nogen problemer.

Bichon Friséen har en god energi og nyder motion og aktivitet, men kan også klare sig fint med megen lidt aktivitet. Vi anbefaler at man som minimum går tre små ture af ca. 10 minutter, med sin voksne Bichon Frisé, gerne længere ture. Eller lukker den ud i ens have, men går med den dagligt, så den kan komme ud og "læse avisen"/blive stimuleret. Hvalpe har brug for at komme ud når de har sovet, spist og leget. Ellers ca. hver anden time, til den har lært at blive renlige. Hold øje med når den begynder at gå hen for sig selv eller i cirkler, så skal den ud.

Igennem mange perioder, har Bichon Frisé været holdt af kongelige familier. I dag har prinsesse Marie og prins Joakim også en. Bichon Frisé’er er også ofte med i cirkusnumre, da de er rigtig lærenemme.

 

 

Prinsesse Marie er så glad for sin lille trofaste ven, at den er blevet hendes faste rejseledsager.

 

Bichon Frisé’en er allergivenlige og fælder ikke, men skal/kan klippes. Pelsen kræver en del pleje. Den skal som minimum kartes/redes igennem 1 gang ugentligt og vaskes ca. 1 gang pr. månede.

Størrelse: ca. 30 cm, ca. 5 til 7 kg når den er udvokset.

Pels: helt hvid og fin silkeagtig med lette proptrækkerkrøller (meget blød).

Når hvalpen forlader os, har den fået ormekur, vaccineret, chip, dyrlæge tjek, og selvfølgelig DKK stamtavle.

Der medfølger hvalpepakke, så man kan klare sig i den første tid.

Vores hvalpe er socialiseret og vant til børn, de er en del af hele familien.

Seneste kommentarer

07.04 | 08:53

Hej Lisbeth,
Vil du være sød og sende mig en mail på kollaslillekennel@gmail.com.
Kh
Kolla

07.04 | 08:21

Hej Kolla.
Vi vil så gerne købe en lille ny Bichon af jer❤❤❤
Vi mistede vores elskede Amanda Bichon i december 2019, og savner så meget et 4-benet familiemedlem og er nu klar til at få en lille ny hva

11.03 | 08:44

Hej Cecilia, send mig en mail på kollaslillekennel@gmail.com skriv gerne lidt om jer selv, så svarer jeg dig på mail. Kh Kolla

10.03 | 23:30

Hej. Vi har lige mistet vores skønne kærlige Bichon frise og ønsker os vældigt et nyt lille familiemedlem. Er det muligt at blive skrevet på venteliste til en hvalp?

Del siden