Miraklerne født 28.09.2015

Hej med jer :) 

2. nov 2015

Nu er Miraklerne blivet 5 uger og er begyndt at ligne nogle søde bamser ;)

De spiser godt og tager godt på i vægt, er dygtige til at drikke vand og selvfølgelig dier de stadigvæk hos sin mor.

De er begyndt at være meget mere vågen og leger meget med hinanden og resten af familien. De har været i bad to gange og tager det meget pænt, også at blive tørret med blower tager de i stiv arm :) De er bare så dygtige!

 

 

9. nov 2015

I dag er Miraklerne 6 uger og har meget travlt ved at vokse sig store og stærke. De dier stadigvæk hos mor 3-4 gange i døgnet, men mest for hyggens skyld :) De spiser godt af foder og er meget dygtige i vandet. De sover meget som babier plejer at gøre, men når de er vågen så leger de med bold eller noget andet legetøj eller bare med hinanden :) 

De har været i bad i weekenden og er ved at vænne sig til det og begyndt at hygge og nyde den tid på bordet efter bad. Karten kan de godt lide, når jeg karter dem meget blidt elsker de det og lægger sig på ryggen :)

Jeg har lagt op et billede med deres vægtskema de første 6 uger af deres liv, jeg synes selv at det er sjovt at følge med i ;)

 

17. nov 2015

I dag er Miraklerne 7 uger og 2 dage gamle. De bliver mere og mere selvstændig med hver dag som går. De spiser stadig lidt ved mor 1-2 gange i døgnet. De sover natten igennem fra ca kl 22 til kl 7-8 om morgenen.

 

Vi har været ude at gå i klapvognen og det elsker de, de er ved at vænne sig til lyden af toget og de store biler. Stovsugeren og køkkenmaskinen lægger de ikke mærke til lyden af længere. Vi har været på besøg hos naboen som har en lille Malteser dreng på 4 år og det tog de også i stiv arm :) De er så dygtige alle sammen og jeg er så stolt af dem!

I dag skal de få sin Chip og på mandag tager vi ud til dyrlægen Frijsenborg i Hinnerup og får lavet helbredsundersøgelse og de får sine første vaccine. 

De vokser med lynets hastighed og vejer nu 

TimBa 1390 gr

Evita 1115 gr

Kleopatra 1385 gr

MaMba 1430 gr 

L´Amour 1485 gr

 

23. november 2015.

 

I dag har vi været på besøg hos dyrlægen der som vi fik sundheds-undersøgelse og vores 1. vaccine. Det viste sig at alle hvalpe er sunde og raske, drengene har fået begge testikler ned og alle hvalpe har lukket navlested. De klarede alle vaccinen til UG og leg på gulvet bagefter. Vi hyggede os rigtigt med vores søde dyrlæge og sundhedsplejersken trods at vi var på helt fremmed sted :) Vi var ikke bange for noget og kørte smilende derfra, og mætte efter alle godbiderne :) 

Deres vægt står nu på:

L´Amour 1770 gr

MamBa 1650 gr

TimBa 1610 gr

Kleopatra 1580 gr

Evita 1208 gr

 

 28.11.2015

Lille Kleopatra (Lulu) er rejst sammen med sine nye og meget dejlige forældre. Billeder i album.

Det er altid lidt trist når de tager af sted, men når man ved at de får et dejligt liv sammen med de skønne mennesker, som vil elske dem ubetinget, så giver det utrolig meget glæde at se hvor meget kærlighed og glæde de kommer til at få i deres liv og det er det som betyder mest <3 

30. nov 2015

Det går rigtig godt med de små, de kommer ud flere gang om dagen og er blivet rigtig dygtige til at lave udenfor. De er helt stoppet med at die hos mor og spiser kun tørkost.

De klarer lange og korte køreture uden piv og er bare dejlige nemme at have med at gøre. De bliver dygtigere og dygtigere til badet og ikke nogen problem at få dem ordnet og klippe negle.

De elsker stadig at komme ud at gå i sin klapvogn, men nu starter vi med at træne at gå i snor :)

L´Amour 2010 gr

MaMba 1880 gr

TimBa 1860 gr

Evita 1360 gr

 

3. 12. 2015

Er så STOLT af mine små Mirakler! De sover natten igennem uden uheld og går så direkte ud om morgenen til at tis og lave nr 2 🙂 De er blivet så DYGTIGE <3 Så nu er det næsten slut med at tørre indenfor 😀

 8. 12.2015

I går tog vi til børne fødselsdag i Horsens og alle hvalpe og Noah selvfølgelig med :) De klarede køreturen til UG og var så dygtige at finde meget hurtigt døren ud til terrassen, så at det var kun 3 uheld i starten og så ikke mere, trods at vi kørte hjem først kl 22 i aftes, vi var der kl 12. Vi havde vores rejse hvalpegård med så de kunne ligge der i når de sov. Børnene og de voksne var helt vilde med dem og nogen var overrasket over hvor dygtige de er i så ung alder, godt socialiseret og ikke bange for fremmede :) Jeg er meget stolt hvalpemor :)

De leger meget trække lege lige nu og er også meget optaget af at bide i alt så nu ligger ben over alt og dem er de dygtige til at bruge. 

De vokser fint

Evita vejer 1510 gr

TimBa vejer 1970 gr 

MaMba vejer 2020 gr 

L´Amour vejer 2255 gr

 

15.12. 2015

Nu er L´Amour flyttet til en meget skøn familie med 4 børn og det passer ham perfekt! :) Han er glad og trives godt. Jeg har fået opdate fra hans nye mor og det er jeg bare så glad for at få <3

TimBa, MaMba og Evita mangler stadigvæk nogle kærlige og blivende familier og vi krydser fingre for at de kommer meget snart :)

MamBa 2230 gr

TimBa 2030 gr

Evita 1565 gr 

 

21.12.2015

I dag er hvelpene 12 uger gamle, i weekenden flyttede TimBa og Evita til sine kærlige og blivende familier. Jeg er så taknemlig for de super dejlige familier som mine hvalpe får, vi er så heldige <3

MaMba er den enset tilbage og i dag fik han sin 2. vaccine. Han vejer nu 2510 gr og er en rigtig fin lille fyr. Han er meget legesyg hvis nogen gider at lege men ellers meget kærlig og rolig lille gut.

Det som alle Miraklerne har til fælles er at de er alle meget nemme til at have med at gøre. De har taget al trænig til sig på en rigtig god måde, ligemeget om det er renligheds, bord, lydigheds eller at gå i snor. De er utrolig dygtige og lærenemme <3 

 

Kommentarer

08.01.2016 14:30

Kolla

Så kan jeg skrive privat til dig og du får lov til at følge med i hele forløbet. Fra parring til fødsel og så fra fødsel til hun bliver klar til jer :)

08.01.2016 14:20

Kolla

Hej Vibeke, det kan du. Hvis du sender mig oplysninger til mit mobil.nr 30533236 så står du på min venteliste , Mvh Kolla

08.01.2016 10:22

Vibeke Christensen

kære kennel ejer !
Jeg har været på jeres hjemmeside mange gange ,og de vidunderlige vovser er ikke til stå for,kan jeg bestille en tæve af det nye kuld ,jeg kan forstå i ikke har flere nu, vh vibeke