MaMba flytter :)

Susanne, Bo, Christian og meget stolt Nikolaj holder på MaMba :) Så lykkelig familie med sin lille MaMba <3 Glæder mig til at følge MaMba og hans familie i fremtiden :)

Evita flytter :)

Stine og Ronnie super glade med sin lille Evita <3 Evita bliver boende her i Grenaa :)

TimBa flytter :)

Martin, Tina og Melissa over lykkelig med sin lille TimBa <3 TimBa flytter til Sjælland :)

L´Amour flytter :)

Tina og Henrik sammen med sine to par tvillinger som alle er såå glade for at få den lille familie medlem <3 Han kommer ikke til at mangle lege kammerater :D Lille A´Mour bliver boende i det jyske :)

Kleopatra (Lulu) flytter

Ulla og Henning sååå lykkelig med sin lille Lulu :) Lille Lulu (Kleoptra) var den første som flyttede. Hun har en store søster på 5 år derhjemme, Emma, som hun sikkert kommer til med at nyde meget at lege med :)

Seneste kommentarer

07.04 | 08:53

Hej Lisbeth,
Vil du være sød og sende mig en mail på kollaslillekennel@gmail.com.
Kh
Kolla

07.04 | 08:21

Hej Kolla.
Vi vil så gerne købe en lille ny Bichon af jer❤❤❤
Vi mistede vores elskede Amanda Bichon i december 2019, og savner så meget et 4-benet familiemedlem og er nu klar til at få en lille ny hva

11.03 | 08:44

Hej Cecilia, send mig en mail på kollaslillekennel@gmail.com skriv gerne lidt om jer selv, så svarer jeg dig på mail. Kh Kolla

10.03 | 23:30

Hej. Vi har lige mistet vores skønne kærlige Bichon frise og ønsker os vældigt et nyt lille familiemedlem. Er det muligt at blive skrevet på venteliste til en hvalp?

Del siden