Vores smukke lille prins Felix 12 uger gammel <3

Vores smukke lille prins Felix 12 uger gammel <3

12 uger gamle :)

Prins Felix <3

Prins Felix <3

Nu har vi været ved dyrlægen igen og fået vores 12 ugers vaccination. Det kom ikke engang et lille piv fra dem, de klarede det så flot!

De vokser som de skal og nu vejer Prins Romeo 3020 gr og Prins Felix 2790 gr :)

I dag flyttede Romeo til en dejlig familie, jeg har hørt fra mor Merete og han klarer det meget flot :)

Prins Felix flytter hjemmefra den 8. august til en dejlig børnefamilie ned på Lolland :) 

11 uger gamle :)

Tiden flyver og nu er de små Prinser blivet 11 uger gamle :)

De tager flot på i vægt trods masser af motion ude i haven og på vores gåture :) Prins Sofus vejer 2820 gr og er den største i flokken :) Prins Gustav vejer 2200 gr og er den mindste i flokken <3 Prins Felix vejer 2510 gr og er den næst mindste og Prins Romeo vejer 2620 gr og er den næst største :) Men den mindste i hele flokken er nok stadigvæk lille Prins Herkules, som ikke bor hos os mere :)

Nu har Sofus og Gustav fået de dejligeste familier og flyttede hjem med sine forældre i dag og i går. jeg har hørt fra begge familier og de klarer det hele super godt :)

Og jeg giver mig faktisk lov til et klap på skulderen, for at have været meget dygtig til at socialisere dem og tage dem med over alt :)

Nu håber vi på at de to som er tilbage, Prins Felix og Prins Romeo får nogle skønne familier meget snart! :)

Prins Gustav :)
Prins Gustav :)
Prins Gustav <3
Prins Gustav <3
Prins Sofus
Prins Sofus
Mor og moster med sammen med de små Prinser :)
Mor og moster med sammen med de små Prinser :)
Prins Felix <3
Prins Felix <3

Hvalperne 9 uger :)

Nu er hvalperner blevet 9 uger gamle og vejer fra, Gustav 1745 gr, Felix 1975 gr, Romeo 2100 gr og Sofus 2190 gr :) Lille prins Herkules er flyttet hjemmefra og er blevet en del af dejlig lille familie på Sjælland <3 

Sundhedtjekk og vaccination :)

Nu er vores prinser blevet 8 uger og er ved at være klar til nye eventyr sammen med deres nye familier :) De vejer, Sofus 1850 gr, Gustav 1520 gr, Felix 1690 gr, Herkules 1410 gr og Romeo 1800 gr.

Vi var ved dyrlægen i dag, hvor vi fik sundhedstjek. De er alle sunde og raske, nogle flotte fyre som vi har! ;) De fik deres 3. ormekur og deres første vaccination, som de klarede rigtig flot alle sammen.

De er stort set stoppet med at spise hos deres mor og er rigtig dygtige til at spise hvalpefoder. Det går bedre og bedre med at lade dem gå i snor. Renlighedstræning går meget godt :)

10-06-2014

Hvalpene 7 uger

Ja tiden går med lynets hastighed! :) Nu er vores små prinser 7 uger gamle og de bliver bare sjovere og sjovere at være sammen med. De bestemte sig for at den kravlegård som vi havde sat op for dem ude i haven, at den var for lille. Så de kravlede alle som en ud af den og nu leger de i hele haven og nyder den frihed som det følger at få en kæmpe græsplæne at boltre sig i. Vi gik til dyrlægen i dag og nu har de alle fået chip mærke og ormekur nr.2. De var super dygtige alle sammen og vi glæder os på gensyn med dyrlægen på mandag den 16. juni når de fylder 8 uger. Der får de den 3. ormekur og vaccination, og så er de klar på nye eventyre sammen med sin kommende familier :)

02-06-2014

Nu er prinserne blevet 6 uger gamle og vejer nu fra 985-1305 gr. Vi har sat en kravlegård op ude i haven så prinserne kan nyde det gode vejr sammen med os. Vi kørte ud til stranden i går og der mødte vi en masse andre hunde som beundrede os meget :)
De er begyndt at løbe rundt i hele huset og stjæle sokker og andre ting som de kan få fat i :)

29-05-2014

Hej, nu er hvalpene blevet 5 uger og tre dage gamle. De vejer nu fra 818-1035 gr og har fået sin første ormebehandling. Vi har travlt med at socialisere dem, vi gå ture med dem to gange om dagen i klapvognen så de kan vænne sig til alle de lyder som er udenfor. De er nu meget vant til at køre i bil og klarer det rigtig fint, ingen køresyge :) Så nyder vi det dejlige vejr og de leger udenfor alle dage, enten ude på grasplænen eller på terrassen. De er begyndt at lege meget sammen, komme op og slås lidt og rulle med en bold. Jeg har lagt nogle nye billeder af dem ind i mappen billeder, de ligger på side 2.

Nu er hvalpene 4 uger gamle og er begyndt at tage på nogle større udflugte :) De øver sig meget og er blivet meget bedre til at holde styr på alle ben samtidigt. De vejer nu fra 670 gr - 810 gr. De er meget dygtige til at spise og har været på besøg ved en gammel naboer som blev smask forelsket når han så dem :)

Prinserne 3 uger gamle :)

Nu er prinserne 3 uger gamle og er lige begyndt med at prøve spise lidt foder :) De stortrives og vejer nu fra 460 gr - 540 gr. De er nu kommet ud af fødekassen og har lidt mere plads i kravlegården, som de er begyndt at kravle ud af. De er bare så søde når de kravler ud på gulvet og ligner lille Bambi på en glat is, ja det kan være lidt svært at holde styr på fire bene samtidig :)

Hvalpekuld A
Sofus, Gustav, Felix, Herkules og Romeo

Hvalpekuld A
Sofus, Gustav, Felix, Herkules og Romeo

Hvalpene

28-04-2014

Det går rigtig godt med de små poder, de tager godt på og er meget dygtige. Vi glæder os meget til at de får øjne, sandsynligvis i denne her uge :)

Seneste kommentarer

07.04 | 08:53

Hej Lisbeth,
Vil du være sød og sende mig en mail på kollaslillekennel@gmail.com.
Kh
Kolla

07.04 | 08:21

Hej Kolla.
Vi vil så gerne købe en lille ny Bichon af jer❤❤❤
Vi mistede vores elskede Amanda Bichon i december 2019, og savner så meget et 4-benet familiemedlem og er nu klar til at få en lille ny hva

11.03 | 08:44

Hej Cecilia, send mig en mail på kollaslillekennel@gmail.com skriv gerne lidt om jer selv, så svarer jeg dig på mail. Kh Kolla

10.03 | 23:30

Hej. Vi har lige mistet vores skønne kærlige Bichon frise og ønsker os vældigt et nyt lille familiemedlem. Er det muligt at blive skrevet på venteliste til en hvalp?

Del siden