Prinsesse Missy. Født den 10. december 2014. En meget glad lille pige som giver os så meget glæde alle dage. Hun elsker at lære noget nyt og har stort gå på mod men er alligevel lidt forsigtig også :) Hun er et lille hyggetrold som elsker at nusses og kæles ved. Hun takker aldrig nej til godbidder :)

Sunshine Noah. Han er født den 6.juni 2015. Noah er den eneste dreng i flokken og det bliver spændende at se hvordan han klarer det. Han er en lille rolig fyr som elsker at lege og at have det sjovt. Han er meget kælen og kan rigtig godt lide at putte ved os andre i familien. Noah er en lille dreng som er så nemt at holde af og elske.

KAMIANS Q - T - PAWS, POLLY. Hun er født den 17. november 2016. Polly er en meget bestemt og legesyg lille pige. Hun elsker at lege udenfor men vil meget gerne nusses og kæles med på sofaen. Hun er en lille charmetrold og altid glad og smilende <3 Polly takker altid ja til alle form for godbidder :)

Kollas Lille Rise`N`Shine Hekla, "ALBA" er vores lille kælemus. Alba er vores eget opdræt, Missy´s datter. Alba har super dejligt sind, altid glad og så dygtig og lærenem lille pige. Hun er en rigtig udehund som elsker at hoppe og lege udenfor, des mere mudder des bedre ;)